Υποστηρικτές

CYTA HELLAS S.A.

Επίσημος Χορηγός της Δήμητρας Κοροκίδα για τα παρολυμπιακά αγωνίσματα είναι η Cyta Hellas.

cyta yellow

Η Cyta Hellas αναπτύσσει χορηγική δράση στον αθλητικό τομέα ως ένα βασικό άξονα προσφοράς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο αυτό θα στηρίξει τις προσπάθειες της Δήμητρας για πρόκριση στην Παρολυμπιάδα του 2016 αλλά και την ανάδειξη του αθλητισμού γενικότερα γιατί, όπως αναφέρει και το motto της, «Παλμό έχει μόνο η πραγματική ζωή. Ο αθλητισμός είναι πραγματική ζωή» – Be online, live offline.


LR Health & Beauty Greece

Η LR στηρίζει την προσπάθεια της Δήμητρας στο χώρο του αθλητισμού μέχρι το Ρίο και ακόμα παραπέρα!Logo-02Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της υγείας και ομορφιάς που εκτός από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και το πρωτοποριακό μοντέλο επιχείρησης, ξεχωρίζει και για την κοινωνική της δράση αναλαμβάνοντας στις διεθνείς αγορές στις οποίες κινείται, έντονη Κοινωνική Ευθύνη με το LR Global Kids Fund. Σε αυτό το κομμάτι, η Δήμητρα θα γίνει πρέσβειρα του LR Global Kids Fund ευελπιστώντας μαζί με την LR να προσφέρει στα παιδιά με περιορισμένες ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον!


ΤΖΙΝΙΔΗΣ POWER – Personal Trainer

O Μανώλης Τζινίδης, ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες bodybuilders (κάτοχος κάρτας IFBB) που έχει αναδείξει η χώρα μας, βοηθά τη Δήμητρα τα τελευταία δύο χρόνια στη μυϊκή ενδυνάμωση και εκρηκτικότητα που απαιτεί το αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Fitness Palace


OAKLEY GREECE

Η Oakley Greece βρίσκεται δίπλα στη Δήμητρα στην αθλητική της πορεία, προσφέροντας γυαλιά ηλίου υψηλών προδιαγραφών για μέσα και έξω από το στάδιο. Ο νέος φακός Prizm στο δημοφιλές μοντέλο Radar EV Path θα της δώσει καλύτερη αντίθεση στα χρώματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανεξαρτήτως συνθηκών, έντονο φως ή σκιά. Αλλά και το Zero Path, το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Oakley, θα της χαρίσει μια νέα εμπειρία με το ελάχιστο βάρος του, την άνεση και ανθεκτικότητά του!

oakley-black-and-white-logo-ad


FREDERIC BIKES

Τη συντήρηση και γενικότερη τεχνική υποστήριξη του ειδικά διαμορφωμένου ποδηλάτου (χειρήλατου) της Δήμητρας προσφέρει το κατάστημα Frederik Bikes (Πανόρμου 83-85).

fred-logoΤο κατάστημα Frederik Bikes έχει πολυετή παρουσία στο χώρο του ποδηλάτου και ξεχωρίζει για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με την άψογη τεχνική υποστήριξη. Το πάθος, το μεράκι και η μεγάλη εμπειρία είναι παράγοντες που χαρακτηρίζουν τόσο το προσωπικό όσο και τους συνεργάτες του Frederik Bikes.


ART CLEAN A.E.B.E – Ταπητοκαθαριστήρια

Ευχαριστούμε την εταιρεία ART CLEAN A.E.B.E για την προσφορά της ειδικής καρέκλας για ρίψεις στο στίβο.

art clean