Ιστορικό

1984-2005: Αθλήτρια του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ (Κορεάτικο καράτε) με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε πανευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα. Αναδείχθηκε επί επτά συνεχόμενα έτη (1999-2005) Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα Πούμσε (τεχνικό κομμάτι του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ).

2005: Μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που της προκάλεσε σοβαρή κάκωση στο νωτιαίο μυελό μένει παραπληγική και ιδρύει δική της σχολή πολεμικών τεχνών διδάσκοντας η ίδια. Σκοπός της να μεταδώσει κυρίως στους μικρούς μαθητές την αγάπη της για τις πολεμικές τέχνες και να αποτελέσει παράδειγμα ψυχικής δύναμης.

2010: Αποφασίζει να ξαναγυρίσει στον πρωταθλητισμό σε διαφορετικό όμως χώρο, στο στίβο. Αυτό που της κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι τα δρομικά αθλήματα αλλά λόγω έλλειψης ανάπτυξης στη χώρα μας, ξεκίνησε να ασχολείται με τις ρίψεις (σφαίρα, δίσκος, ακόντιο).

2012: Επιδιώκοντας την πρόκριση για την Παρολυμπιάδα του Λονδίνου, πραγματοποιεί Πανευρωπαϊκό ρεκόρ στο ακόντιο στη κατηγορία της (F53). Πετυχαίνει το δεύτερο όριο πρόκρισης αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων συμμετοχής για γυναίκες από την Ελληνική Ομοσπονδία δεν περιλαμβάνεται στην ελληνική αποστολή.

2013: Συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα Στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στη Λυών, Γαλλία, όπου στον ακοντισμό κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση που αποτελεί νέο Ευρωπαϊκό Ρεκόρ.

2014: Ξεκινά να ασχολείται με την ποδηλασία δρόμου και ήδη μέσα σε πέντε μήνες γίνεται η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ που έλαβε μέρος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Greenville, USA) και Κύπελλο (Segovia, Spain) με χειρήλατο.

2015: Συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα Στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στη Ντόχα, Κατάρ, όπου στη σφαιροβολία κερδίζει το χρυσό μετάλλιο με επίδοση που αποτελεί νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.

2016: Συμμετέχει με την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία όπου στη σφαιροβολία κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Σήμερα:  Διδάσκει με μεγάλη επιτυχία Κορεάτικες Πολεμικές Τέχνες στη σχολή της, Α.Σ.ΣΑΤΖΑ στο Χαλάνδρι Αττικής, και είναι κάτοχος 7 DAN στο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Προπονείται εντατικά στο στίβο και συγκεκριμένα στη σφαιροβολία, με στόχο να λάβει μέρος και να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ τον Ιούλιο στο Λονδίνο. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2020 στο Τόκυο!